En.Nuffnang

Thursday, March 24, 2011

Anggunnya Wanita Berhijab Contest

ohooooooo...saya telah diTag secara tibe2... saya akan cube sedaya upaya untuk join dan untuk menang hahahahaha ok sangat tinggi harapan anda :P


- saya telah di tag oleh : cik CK
- contest di buat oleh : cik yuz


klik gambar untuk join (dh pandai dh ltk link kat gambar.. lalalalala)



ni adalah syarat2 tuan nye contest..baca ,fahami dan buat ye puan2/cik2/tuan2 yang nak join......
  1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
  2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
  3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )
  4. letakla gambar korang bertudung
  5. cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)
  6. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...
  7. dan last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik...

hadiah2 yang bakal jadi milik saya...eh eh eh terperasan plak ;p yang akan dimenangi oleh pemenang laaaaa....

TEMPAT PERTAMA - sehelai selendang, brooch tudung (cikyuz buat sendiri tau) & topup RM10
TEMPAT KEDUA - brooch tudung ( cikyuz buat sendiri) & topup RM10
TEMPAT KETIGA - topup RM10

TARIKH TUTUP CONTEST : hujung bulan Mac 2011

*
*
*
*
jeng jeng jeng

*
*
*
*
*
gambar yang akan dipertaruhkan adalahhhhhhhh

*
*
*
*
*
adeiyaaaaaa....bajet saspen laaa tu,..

*
*
*
*
*
hahahahahahahhaha uweksssssss

*
*
*
*
*
ok laaaaaaaaaaaa.....tadaaaaaaaaaaaa....

sejarah saya pakai tudung????? ermmmmmm.... saya mmg pakai tudung dari kecik lagi... tapi biase laaa time kecik2... time rase comei,pakai... time rase xcomei, xmau pakai....hahahahahaha siyes pakai tudung time form 1 laaaaa.... pakai tudung dengan sendirik,xde paksaan dari mane2 pihak...



ok nak tag sape yeeeee....


maaf.... ni salah satu syarat ;p buat laaaa..buat laaaa...plissssssssssssssss....

2 comments:

Cahaya Qaseh said...

hihi..join ye..adiah pun menarik tu..=)

cik yuz said...

assalamualakum....thanks yer sebab sudi join =)