En.Nuffnang

Tuesday, April 28, 2009

salah satu hobi!~

ni adalah salah satu hobi bukan sepenuh mase sy !( hobi yg kadang2 di buat,bile ade duit n novel baru sahaja akan di buat hehehe) sebenarnye, ku mmg suke bace novel.. dr time diploma kt Dungun agi, fuhhhhhh rase nye time tu, mmg glemer laaa bace2 novel kt Level ku! hahaha sebab ade sorang akak + bdk level tuh, suke kumpul novel.. so kitorang,ape agi ... pinjam n layan laaaaaaaaaa...nk beli,mmg tak laaaaaaa ;p biase nye,time study week...wawawa mmg berkurung laaa dlm bilik, bkn bace buku yg nk exam,tp bace novel!! hahahaha novel yg paling ku ingt KISAH KASIH, CINTA PERTAMA, OMBAK RINDU dan lain2 (lupa laaaa,tgk n bace blkng2 dia ingt kot..)
time tu , selalu berangan bile dh keje nanti nk beli n kumpul novel... TP !! xde laa sgt beli pong... ni kire 1 novel sebulan ku beli (kdng2 lupa n xde bajet gak) br je start ni dlm bulan September 2008...
Sonot bace novel nih, kite bley berangan2.. hahaha membayangkan kite bersame2 hero dlm cite tuh.. yg paling best, bile kite duk berserabut ker.. bace novel ni, buat kite khayal jap n lupe bende serabut tuh... hahaha ku penah bace novel sampai nanges2.......

ni yg paling latest, ni Ween yg bg cadangan.. hehehe ku dh lame cari,tp xde .. last2, time nk balik kg aritu, ku sampai awal sgt2 kt Putra tu... so masuk ler The Malls dlu,tgk2 ade org jual buku..... ade plak novel ni,terus beli laaaaaa... pdhal time tu, ade Pesta Buku kt PWTC hahahahaha tp x terpikir pong, mmg xde niat nk beli ape2..... kire cam TERbeli laaa ni.....

2 comments:

Lady Arween said...

Baca Jangan Tak Baca..Tggu aku kemas bilik..Aku display koleksi aku yg ada kt Shah Alam..Yang kt kg lagi banyak...Dah abis baca..aku pomote buku lain lak..Sila la cari " SETIAP JUMAAT"- Norhayati Berahim ...Nanti ko bertambah di lamun cinta..hahhahahah

twinkle said...

ween: huhuhuhu aku dh ade jupe gak "setiap jumaat" arituh... tp xcukup bajet laaaa... coz yg tuh,skang mane2 ade... yg ni ku carik,xjupe.. dh juper.. beli jer laaaa... hahahaha tulaaaaaa... tunjuk laaa koleksi ko plak.. nk gak tgk :P