En.Nuffnang

Sunday, January 03, 2010

Hujan!~

Wah mcm kebetulan plak.kat luar tgh hujan sambil dgr kak Dibah Nor nyanyi lagu hujan kat ntv7..huhu entry ni pn agak sentimental sket. .sesuwai2. .

Kul3 lbh,kakNor n d gangs br kuar g anto Kakak n Adik g asrama.. Yup,start thn ni,d0rang akan sk0lah tahfiz kat Kajang (xtau plak name sk0lah 2) .yup! Bdk berusia 9thn n 8thn akan berdikari duk asrama bermula arini. .yup! (Asek yup je?) Kakn0r mmg mcm xnk lepaskan d0rang tp redha sbb 2 ARAHAN N KEHENDAK suami beliau. Nap0k la,2 3 arini dia mcm sugul (wah,ayat??) je.. Duk pesan tu,pesan ni kat 2 anak dara. Actly,mereka sepat0t dh masuk asrama thn lepas,tp tunda sebab sk0lah dh penuh. .sgt sedey sbnrnya,tp terpaksa la pk p0sitive. Biar mereka berdikari. .h0pe ada la perubahan yg baek bile blk nanti. Plng kesian kt ummi mereka la.xpenah berpisah jauh. Nk bg blk duk kt kampung pn pyh. Asek ckp 'sunyi la ummi,kakak n adik xde' . . 'baby kn ada' .. Ayat penyedap mereka. .huhu. .dh la ummi mereka dh berenti keje. .dh la hp yg pat0t bg kat mereka ilang. .sab0 je la kaKN0r. .

Yg paling terharu,si Humaira mtk gamb0 family nk bwk. .dia xckp utk ape,tp fhm2 la kn?huhuhu. . .


Pergh mcm panjang je entry,naip ngn hp ni. . Ape2 pn Maksu harap Kakak n Adik bley jaga diri. Ingat ummi,baby n family kite. Belajo rajin2 k! Luv b0th of u! Xsempat nk peluk td. .nk cepat n Maksu tgh ckp tep0n. !jupe jumaat ni k! Be gud girls. .l0ve

2 comments:

nfi said...

perh..skolah tahfiz tu..muge jadi ank yg soleh yg mnjadi harta di sana nnt pd ibu bape bila sudah tiada..

twinkle said...

eh..xpasan bile approved... amin fara....moga2..